Algemeen

Nu online categorie 1 vuurwerk bestellen!

Het kan zo zijn dat je iemand bent die in de meeste gevallen niet kan wachten tot het einde van het jaar wanneer het gaat om vuurwerk. Zo kan je bijvoorbeeld echt houden van de lekkere knallen of de mooie kleuren die van het vuurwerk af kan komen. Dit is uiteraard erg begrijpelijk en je bent in alle waarschijnlijkheid dan ook zeker niet de enigste die dit heeft. Wanneer je graag heel het jaar vuurwerk af wilt steken dan mag dit alleen is dit in de meeste gevallen niet het vuurwerk dat je graag wilt afsteken. Je kunt namelijk heel het jaar door categorie 1 vuurwerk bestellen en afsteken. Dit is het enigste wat heel het jaar mag, alleen zijn dit vaak producten die de echte vuurwerk fans niet echt meer leuk vinden. Het is in iedere geval wel fijn dat je heel het jaar door iets kunt bestellen en dan met de jaarwisseling helemaal los te gaan.

GROOTvuurwerk

Online snel bestellen

Een groot voordeel wat je vroeger niet had en tegenwoordig wel, is dat je tegenwoordig gewoon kunt gaan voor vuurwerk bestellen online. Dit is uiteraard fijn voor wanneer je niet in de buurt woont van een vuurwerkwinkel of dat je online het grote assortiment graag wilt bekijken. Wanneer je online op zoek gaat naar vuurwerk dan kom je namelijk al genoeg websites tegen waar je veel verschillende soorten vuurwerk kunt bestellen. Dit gaat aan het einde van het jaar van erg licht vuurwerk tot al snel grote potten en vuurpijlen. Ook is het door het hele jaar niet mogelijk om zwaar vuurwerk te bestellen!

Kortingen

Wanneer je iemand bent die graag online kijkt en producten haalt dan is het ook goed om aan het einde van het jaar hier te gaan kijken wanneer je van plan bent om te gaan voor vuurwerk bestellen. Wanneer je namelijk online vuurwerk wilt gaan bestellen dan is de kans groot dat je hier kortingen of deals bij krijgt die je in een fysieke winkel niet krijgt!

Steek legaal af

Als je iemand bent die erg van vuurwerk bestellen en afsteken houdt dan is het soms lastig om je in te houden om vuurwerk af te steken in de tijd dat het alleen maar mag. Toch is het verstandig om jezelf hier goed aan te houden omdat er een hoge boete op staat wanneer je toch buiten deze tijd gaat afsteken. Bovendien krijg je nog een hogere boete wanneer je illegaal vuurwerk gaat afsteken. Naast deze boete is de kans ook groot dat je een strafblad krijgt omdat deze boete boven een bepaald bedrag zit.

Veiligheid

Op het moment dat je gaat voor vuurwerk bestellen dan is het uiteraard ook verstandig dat je de juiste hoeveelheid veiligheid mee brengt hiernaartoe. Dit kan gaan van een aansteeklont tot aan een veiligheidsbril. Dit lijkt allemaal maar minimaal, maar toch werken deze producten erg voor je veiligheid en zorgt het er elk jaar toch voor dat mensen erge schade niet lijden. Wanneer je vuurwerk bestelt, denk dat ook aan je veiligheid!