Woning

3-in-één Quooker Fusion

Warm, kokend of koud water, wat wordt het? Met Quooker Fusion tap je eenvoudig water hoe jij het wilt. De twee soorten zijn de moderne Fusion en de Classic Fusion. De vier designs zijn Round, Square, Classic Round en Classic Square. De Round heeft een stijlvolle ronde uitloop en de Square een rechte uitloop. De moderne Fusion is te verkrijgen in verschillende kleuren zoals chroom, roestvrij staal, zwart, goud of messing patina. De Classic Fusion is te verkrijgen in verschillende kleuren zoals chroom, roestvrij staal, messing patina of nikkel glans.

Reservoir

Quooker fusion

Er zijn drie soorten reservoirs. Welke bij jou past ligt eraan wat er allemaal gebeurt in de keuken. Welke van de drie kies je:

  • PRO 3-VAQ: Deze kies je als je geen boiler hebt en niet lang hoeft te wachten op warm water.
  • COMBI: Deze kies je als er een koudwaterleiding naar de keuken loopt en/of je gebruikt maakt van een boiler.
  • COMBI+: Deze kies je als er zowel warm als koud water naar de keuken loopt en als je vind dat je lang moet wachten op warm water.

Quooker CUBE

Naast kokend water, heeft de Quooker Fusion ook bruisend water. De CUBE plaats je onderin je keukenkast naast het reservoir. Aan de CUBE zit een CO2-cilinder. Hiermee kun je 60 liter uit je kraan tappen. Druk en draai aan de bedieningsknop voor gekoeld bruisend water. Eén keer drukken is genoeg, want als je het langer doet komt er gekoeld water uit. Het is dan niet mogelijk dat er kokend water uit komt.