Sieraden

Rosegouden ringen stijlvol!

Ringen komen in allerlei verschillende soorten en maten. Je hebt veel verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen en ook nog eens veel verschillende stijlen. De kleuren die heel erg populair zijn is bijvoorbeeld goud, zilver en rosegouden ringen. Nu is het logisch dat zilver en goud populair zijn, maar veel mensen verbazen zich over rosegoud. Dit is dan ook een kleur die je niet super veel terug ziet in sieraden. Eerder werd er al een telefoon gemaakt met deze kleur en dat gebeurt steeds meer. Nu er ook sieraden van zijn wordt de kleur steeds populairder. Misschien is het dan ook wel wat voor jou.

Kleur

Als je gaat kijken naar kleur dan zie je het meeste een gouden ring of een zilveren ring. Rosegouden ringen komen veel minder voor. Dat is zonde, want het is een kleur die je goed kunt combineren met andere sieraden. Net zoals de kleur zwart is het een vrij makkelijke kleur om te gebruiken. Nu zijn de sieraden van deze kleur wel wat duurder, want het kost meer tijd om het te maken. Het is dus sowieso aan te raden om de kleur te proberen. Dan weet jij zeker of het je wel gaat staan of niet.

Stijl

Ringen kunnen niet alleen verschillen in de kleur, maar ook in de stijl van de ring. Als je bijvoorbeeld gaat kijken naar de vorm van de ring. Zilver en gouden ringen kunnen heel erg verschillen daarin. Rosegouden ringen zijn veel vaker gewoon glad met wat steentjes er in. Het ligt er dan ook maar net aan wat jij zelf het mooiste vind. Je kunt er dan ook altijd wel mee experimenteren. Langs de juwelier gaan is dan ook nooit een verkeerde keus. Daar kun je ringen proberen en kijken wat je mooi vind.