Woning

Messing sloten

Messing cilindersloten zijn trending. Deze cilindersloten zijn niet overal even goed verkrijgbaar. Bent u echter op zoek naar messing sloten, zoek dan niet verder en kies voor M&C Matrix. Deze messing sloten zijn verkrijgbaar als halve cilinder, dubbele cilinder en knopcilinder. De messing sloten van M&C Matrix bieden de volgende voordelen:

  • De messing sloten van M&C hebben een SKG3 keurmerk (beveiligd tegen inbraak zoals boren en kerntrekken). 
  • Deze messing sloten worden geleverd met een certificaat. Met andere woorden, de cilinder heeft een patent en de sleutel kan alleen nagemaakt worden op vertoon van het certificaat. 
  • De M&C matrix messing sloten zijn standaard voorzien van een gevarenfunctie. Dit betekent dat als de sleutel in het binnenslot zit, het buitenste ook kan worden bediend. 
  • Eindelijk zijn M&C messing sloten nu direct leverbaar, dus de levertijden voor deze bijzondere cilinder zijn niet lang. 
Messing sloten

Het enige verschil met cilinders van andere merken is dat de standaard maat van M&C Matrix messing sloten 32-32mm is. Dat wil zeggen, het slot kan iets uitsteken. Als het slot echter 2 mm uitsteekt, is er geen probleem. Het is daarnaast belangrijk dat u de maat van de cilinder juist opmeet aangezien de messing sloten van M&C niet retour kunnen. Bekijk daarom youtube filmpjes om goed te weten hoe u de cilinder moet opmeten (het hart van de schroef is namelijk het punt vanwaar u links en rechts gaat meten).